Se menu og vinmenu med priser og forhandlere i bunden af indlægget

Fredag den 15. oktober kl. 18 inviterer Frederiks Bastion og Rasmus Holmgård på vinsmagning + vinmenu til en sprød, nynordisk efterårsmenu på fem velvalgte retter. Pris 600 kr.

Vi begynder aftenen med en smagning og en diskussion om, hvordan vinen til maden skal forholde sig til de kvaliteter, som findes i det det ny nordiske køkken.

Derefter serverer Kirstine og Kenneth fem skønne retter, mens Rasmus kommenterer valget af hver af vinene i den tilhørende vinmenu (der må spørges, brokkes, hujes og les under hele middagen).

Du kan tilmelde dig indtil den 1. oktober 2010 ved at indsætte 600 kr. per deltagende gæst i Danske Bank: Reg. nr. 3191 Konto. Nr. 0010241936 – husk at påføre dit navn.

Læs mere om Frederiks Bastion på www.frederiksbastion.dk. Spørgsmål kan i øvrigt stiles til Rasmus på 26 29 21 26.

Vinsmagning

Domaine de Mirebeau Grains de Folie, Frankrig
108 kr. hos Rosforth & Rosforth

Arwen 2008, Lilleø, Danmark
295 kr. via Meyers webshop og hos Ved Stranden 10

Becker Landgraf GO Spätburgunder 2008, Rheinhessen, Tyskland
119 kr. hos De Vine (ingen web), forhandles via Weinerei

Menu

Hummer – Kartoffel – Hyben
Loimer Riesling 2009, Kamptal, Østrig
125 kr. hos Österreich

Dådyr – Rødbede – Vesterbotten
Domaine de la Tournelle L’uva Arbosiana 2009, Arbois, Jura, Frankrig
95 kr. hos Pétillant

Kalv – Selleri – Skovsvampe
Tensley Colson Canyon Syrah 2008, Santa Barbara, Californien, USA
240 kr. hos KK Wine

St. Clemens – Rugbrød – Kørvel
Schiopetto Tocai Friulano 2006, Friuli, Italien
160 kr. hos Gerbola Vin

Æble – Honning – Havtorn
Château de Passavant Coteaux du Layon 2009, Loire, Frankrig
120 kr. hos Rosforth & Rosforth